Toplista rowerowych stron WWW - bikeworld.pl
KOLARSTWO GÓRSKIE
Baza rowerow

Rowerowy
Cyklotur.com  Kwisa Bicycle trailers Sakwy Rowerowe Bicycle trailers Niejsce na reklame

Ostatnia wizyta: Obecny czas: 09 Wrz 2010, 09:48

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Rower

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Hemotropin- odżywka wspomagajÄ…ca wytwarzanie hormonu wzrostu
PostWysÅ‚any: 03 Lut 2010, 22:26 
PROCYKLISTA
Awatar użytkownika

Miejscowość: Maków Podhalański
Witam, tak kiedyś wpadłem na takie coś jak to: http://sklep.kfd.pl/nutrabolics-hemotro ... p-287.html
miał ktoś z was z tym styczność? myślałem już kiedyś na zakupem czegoś podobnego tzn. odżywki żeby trochę szybciej siły nabrać i teraz tak się zastanawiam nad tym. Wypytałem już wujka google i wychodzi na to ze kuracja hormonami to przynosi więcej gorszego niż dobrego, ale odzywka wydaje mi sie być ciekawym, z czego wiekszość opinii na necie to ze nie ma masakrycznego wpływu na organizm bo to w sumie to samo jakbym dostarczał tych odpowiednich składników za pomocą normalnego jedzenia.

Offline Profil E-mail  

Temat postu: Re: Hemotropin- odżywka wspomagajÄ…ca wytwarzanie hormonu wzrostu
PostWysÅ‚any: 03 Lut 2010, 22:39 
Moderator & Redaktor
Awatar użytkownika

Miejscowość: Biskupice/Poznań
Pochwały: 4
Mogę Ci podrzucić 10cm jak chcesz :D

A tak na serio to proponuję zostawienie wszelkich odżywek i zacząć ćwiczyć, biegać, jeździć - cokolwiek, co naturalnie nas wzmocni. Bo takie wżeranie tablet daleko nie zanosi...wątrobę mamy jedną.

Poza tym 199zł?! Ja za to mam 1.5 miesięczny karnet do klubu fitness, gdzie trener przygotuje mnie do czego chcę...przy codziennym chodzeniu uzyskasz takie efekty, że hej...

Offline Profil E-mail  

PostWysÅ‚any: 03 Lut 2010, 22:51 
Zastępca
Awatar użytkownika

Miejscowość: Poznań
Pochwały: 3
A ja powiem tak.
Specyfik który jest w linku to stymulator, który ma na celu pobudzenie wydzielania hormonu przez własny organizm.
Metoda jest dobra, bo nie jest to aplikacja z zewnątrz hormonu wzrostu GH :!: ale po co ingerować w nasza gospodarkę hormonalną? Masz zaburzenia, problemy hormonalne ? To do lekarza :spox:

Offline Profil E-mail  

PostWysÅ‚any: 03 Lut 2010, 22:54 
PROCYKLISTA
Awatar użytkownika

Miejscowość: Maków Podhalański
wiem miskov plywam jeszcze itd to dużo tego jest. Ale w sumie tak dla sprawdzenia byłbym zdolny coś takiego kupić. Może jakiś podobny(są o podobnych składnikach,a tańsze). W sumie o wątrobę się jakoś nie martwie, bo to w sumie składniki które występują w normalnym jedzeniu. Jeżeli nawet bym się zdecydował to napewno długo takiego czegoś zażywać nie mam zamiaru a pozatym nie jestem jakimś zwolennikiem tego,ale ciekawość też jest :D Na siłkę nie mam czasu chodzić, stąd ten pomysł ,aby przyspieszyć trochę przyrost mięśni podczas normalnego mojego wysiłku(rower basen, czasem pobiegam;) ) A co do wzrostu to mam 185 cm także nie narzekam, chociaż parę cm by się zdało jeszcze :shock: Kupowałbym to z myślą tylko o wspomożeniu treningu ale cena zaporowa jest nawet dla samego sprawdzenia. 200zł to kupa kasy a nowe wydatki rowerowe już czekają :spox:

karlos

zaburzeń nie mam;) (chyba:D) chodzi mi tylko o to żeby "wycisnąć z siebie jak najwięcej"(wzrostu troszke i troszke masy) zanim przestane rosnąć

Offline Profil E-mail  

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość